статисти
 
     
 

КАСТИНГ НА СТАТИСТИ

ТАЛЪНТ ПАРТНЪРС предлага и набира постоянно статисти за филмови и телевизионни продукции, рекламни и музикални видеоклипове, телевизионни предавания.

Нашият екип е осигурил статисти за най-мащабните масови сцени, снимани в България през последните 10 години. Обезпечили сме над 115 000 човекодни за различни проекти. Организирали сме кастинг за повече от 270 човека за снимките в Мексико на филма „Троя” на Волфганг Петерсен.

Агенцията разполага с богата, постоянно актуализираща се база данни от над 4500 статиста в различни възрастови групи. Те са разделени в четири категории – мъже, жени, деца и специална масовка. В групата на специалната масовка се включват танцьори, певци, музиканти, спортисти, хора с азиятски или афро-американски произход, със специфични или нестандартни умения и физически данни.

Агенцията инвестира средства и създаде Е-КАСТИНГ, първата по рода си, уникална електронна система за регистрация и кастинг на статисти в интернет среда. Това ни помага да Ви предложим нови лица и да подобрим значително организацията и нивото на обслужване.

Статистите, които ТАЛЪНТ ПАРТНЪРС предлага, са с богат опит и са винаги запознати с правилата на снимачната площадка или телевизионното студио.

Екипът ни е известен с прецизността в организацията на Статисти и е надежден партньор на множество продуцентски къщи.

Избрани фотоси на наши статисти може да видите в Галериите и ТУК.

ЗА ВАС СТАТИСТИ

Ако имате желание да бъдете статист, моля прочетете "Какво е да си статист", като последвате линка горе в дясно. Ако вече сте го прочели отидете в директория Е-КАСТИНГ, където можете да се запознаете с начинът да се регистрирате.

ОЧАКВАМЕ ВИ

 
 какво е да си статист?

Ежедневно с нас се свързват много хора, които се интересуват от възможността да станат статисти. Мнозина считат, че да си Статист е нещо като да бъдеш Актьор. Това мнение е много погрешно.
» прочети повече


 как да стана статист?

Това може да направите много лесно, като се запознаете с нашата новата интерактивна услуга:
» е-кастинг


 регистрирай се!

Попълнете коректно на кирилица регистрационния формуляр и прикачете 2 актуални и качествени снимки.
» е-кастинг регистрация

мъже   жени деца   специални

 
 
 
към галерията
» статисти/мъже
Изтегли PDF
  към галерията
» статисти/жени
Изтегли PDF
  към галерията
» статисти/деца
Изтегли PDF
  към галерията
» статисти/специални
Изтегли PDF