Как работи е-кастинг?
 
     
 

С настощатите редове се опитваме да Ви информираме за принципите на работа на системата.

1. РЕГИСТРАЦИЯ

Ако сте прочели внимателно "Какво е да си Статист?" и сте решили че услугите предлагани от Е-КАСТИНГ наистина Ви интересуват, първото нещо което трябва да направите е да регистрирате свой Личен профил в електронната картотека на Е-КАСТИНГ Вижте примерния профил.

Можете да се регистрирате като попълните коректно Регистрационен формуляр.

Моля, попълвайте регистрационната форма на КИРИЛИЦА с изключение на полетата за e-mail адрес и Skype!!!

Информацията в този формуляр не се публикува в интернет и е на разположение само на нашите Кастинг Режисьори, които отговарят за подбора на Статистите за различните проекти.

Трябва да приложите две (2) Ваши актуални и качествени снимки (Портрет и Цял ръст). От качеството на тези снимки зависи до голяма степен избирането Ви за участие. Снимките трябва да са направени при равномерно осветление (не контрастно) и трябва да Ви представят в естествена поза. Избягвайте силния грим. Вижте образеца.

Част от вашия профил (Снимка и Име) може да бъде използвана за популяризиране на услугите предлагани от Агенцията.

От изключителна важност за правилното функциониране на Е-КАСТИНГ е обратната връзка със Статистите. Моля, попълвайте точно и изчерпателно полетата, отнасящи се до различните варианти за контакт с Вас.

Информацията свързана с начините за контакт с Вас е фирмена тайна и е надеждно защитена. Тя може да се използва само от ограничен кръг служители на Агенцията, единствено за нуждите на предлаганите услуги.

След като сте попълнили Регистрационния формуляр, Вашият профил подлежи на одобрение от Агенцията. Одобрението може да отнеме няколко работни дни.

Ако профилът ви не е одобрен ще получите електронно съобщение на вашия е-mail адрес с кратка информация с причините за отказа.

Вашият профил е активен за период от 3 Месеца след последното Ви посещение в него. Малко преди изтичането на този срок ще получите уведомително писмо на електронната си поща. В случай че този срок изтече, Вашият профил се премахва автоматично от системата. Ако решите отново да се включите в Е-КАСТИНГ, това става по реда на общото картотекиране.

Поддържайте информацията във Вашият профил максимално пълна и актуална.

Регистрацията на личен профил в електронната картотеката на Е-КАСТИНГ е БЕЗПЛАТНА!!!

2. КАСТИНГ

След като регистрирате свой профил в електронната картотека на Е-КАСТИНГ Вие може да бъдете избиран за участия в различните проекти на Агенция “ТАЛЪНТ ПАРТНЪРС".

- В случай че сте избран ще получите електронно съобщение на Вашия е-mail адрес и/или SMS съобщение на мобилния си телефон. Това съобщение ще съдържа кратка информация за предстоящ ангажимент (какъв е проектът, как се казва, дата, работно време и размер на хонорара).

3. ПОТВЪРЖДАВАНЕ

- Ако предложението Ви интересува, трябва в най-кратък срок да отговорите на него. Отговарянето на е-mail е безплатно, а отговаряне чрез SМS е според тарифният план на мобилния оператор.

- След като системата Ви регистрира за участие, ще получите второ съобщение с информация за часа, мястото и други подробности за ангажимента. На второто съобщение не трябва да отговаряте.

- В случай, че потвърдите участие, но бройката е вече попълнена може да получите съобщение с покана да се явите като РЕЗЕРВА в случай, че някой се е отказъл в последния момент.

Явяването Ви като РЕЗЕРВА не гарантира участие.

Ако бройките за резерви са попънени също, ще получите съобщение, което ще Ви уведоми за това.

ЗАБЕЛЕЖКИ:

  • Моля изпращайте потвърждение само ако сте СИГУРНИ че можете да вземете участие в конкретния ангажимент.

  • В случай на злоупотреби, профилите на нарушителите ще бъдат изтривани незабавно!

Въпроси и мнения и препоръки изпращайте на:

e-casting@talent-partners.com

 
 виж своя профил в е-кастинг
 
Име:
Парола:

Регистрирай се!
 

 е-кастинг статистика
Общо: 4148
Мъже: 1571
Жени: 2577


Боян   Антония   Асен   ??????
Боян   Антония   Асен   ??????